Tukea harrastamiseen

PAYBACK LAHTI

" Tuen saaja voi olla liikuntaa tai urheilua rekisteröidyssä yhdistyksessä harrastava lapsi, nuori (alle 16-vuotias), joukkue tai ryhmä lajista riippumatta. Myöntämämme kertaluonteinen tuki maksetaan ainoastaan rekisteröidyn yhdistyksen virallista laskua vastaan. Tuen saaja voi olla liikuntaa tai urheilua rekisteröidyssä yhdistyksessä harrastava lapsi, nuori (alle 16-vuotias), joukkue tai ryhmä lajista riippumatta. Käsittelemme ainoastaan kirjalliset, vaadituilla tiedoilla lähetetyt hakemukset."

https://paybacklahti.fi/


HOPE

Hope-yhdistys jakaa tukea ja apua vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille. Yhdistys jakaa lahjoituksia sekä rahallista harrastustukea lapsille ja nuorille. 

https://hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/


PELASTAKAA LAPSET RY - EVÄITÄ ELÄMÄLLE
Pelastakaa Laspen ry:n Eväitä Elämälle-ohjelma tukee lapsia, joiden mahdollisuus jatkaa harrastustoimintaa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Ohjelma on tarjonnut useille perheille tukea niin lapsen koulu- kuin harrastustoimintaan.

Lahden Pelastakaa Lapset ry: http://lahti.pelastakaalapset.fi/


LAHDEN SEURAKUNTAYHTYMÄ
Paikalliselta seurakuntayhtymältä on mahdollista saada tukea lasten harrastustoimintaan. Seurakuntayhtymän kotisivuilla on esiteltynä eri tukimuodot, joista tukea ja apua voi saada (mm. maahanmuuttajatyö, taloudelliset haasteet).