Tuntiselosteet

Aikuinen-lapsi

Leikkejä, temppuilua ja välineitä. Liikunnaniloa yhdessä lapsen kanssa.


Satujumppa 3v

Satu- ja mielikuvaliikuntaa musiikin mukaan ja ilman. Leikkejä, välineitä ja temppuilua.


Tenavajumppa 4-6v

Satu- ja mielikuvaliikuntaa, voimistelun alkeita ja välineiden käsittelyä. Opetellaan ryhmässä toimimista. Kehitetään kehonhallintaa ja perusliikuntataitoja.


Voimistelukoulu 7-10v

Monipuolista perusvoimistelua, leikkejä ja musiikkiliikuntaa. Tunneilla saatetaan tutustua myös erilaisiin välineisiin ja telineisiin sekä rope skipping harjoitteisiin. Sopii sekä tytöille että pojille.


Tanssillinen voimistelu eli Tanvo yli 9v / yli 12v

Virtaavaa, keskuslähtöistä voimistelua, jossa yhdistyvät rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tunneilla harjoitelllaan tanssillisen voimistelun perusteita sekä lajitekniikkaa ja niihin sisältyy koreografisia sarjoja, venyttelyä sekä lihaskunto- ja ilmaisuharjoituksia. Tämä tanvon tunti soveltuu niin aloittelijoillle kuin niille, joilla on jo kokemusta voimistelusta tai tanssista.

Lue lisää Tanvosta Voimisteluliiton sivuilta.


Tanssillisen voimistelun alkeisjoukkue 10-13v

Tunnilla harjoitellaan tanvon tekniikkaa, ilmaisua ja erilaisia koreografioita. Tunnille voi tulla taitotasosta riippumatta aikaisempi tanvon harrastaja tai vasta lajista kiinnostunut. Harjoitukset kahdesti viikossa.


Tanssillisen voimistelun joukkue Riite

Riite on tanssillisen voimistelun kilpaileva joukkue. Riite harjoittelee kahdesti viikossa ja treenit sisältävät erilaisten sarjojen ja harjoituksien muodossa tanvon tekniikan ja ilmaisun opettelua. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja osallistuu kauden aikana Voimisteluliiton kilpailuihin.