Tuntiselosteet

Perheliikunta 1-3v 
Leikkejä, pelejä, musiikkiliikuntaa, temppuilua ja välineitä. Monipuolista liikuntaa ja liikunnaniloa yhdessä lapsen kanssa. 

Satujumppa 3v 
Satu- ja mielikuvaliikuntaa musiikin mukaan ja ilman. Leikkejä, välineitä ja temppuilua. Liikunnaniloa ja uusia kokemuksia. 

Tenavajumppa 4-6v 
Satu- ja mielikuvaliikuntaa, voimistelun alkeita ja välineiden käsittelyä. Opetellaan ryhmässä toimimista, kehitetään kehonhallintaa ja perusliikuntataitoja leikkien avulla, liikunnan riemua unohtamatta. 

Voimistelukoulu 7-10v 
Monipuolista perusvoimistelua, leikkejä ja musiikkiliikuntaa. Tunneilla saatetaan tutustua myös erilaisiin välineisiin sekä rope skipping -harjoitteisiin. Liikuntaa monipuolisesti, salien erilaiset mahdollisuudet huomioiden. Sopii sekä tytöille että pojille. 

Tanssillinen voimistelu eli Tanvo  
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Virtaavaa, keskuslähtöistä voimistelua, jossa yhdistyvät rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tunneilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita sekä lajitekniikkaa ja niihin sisältyy koreografisia sarjoja, venyttelyä sekä lihaskunto- ja ilmaisuharjoituksia. Nämä tanvon tunnit soveltuvat niin aloittelijoille kuin niille, joilla on jo kokemusta voimistelusta tai tanssista. 
Lue lisää Tanvosta Voimisteluliiton sivuilta. 
Ryhmät harjoittelevat omien tavoitteidensa pohjalta ja saattavat osallistua kauden aikana Voimisteluliiton tapahtumiin.