Tuntiselosteet

Aikuinen-lapsi

Leikkejä, temppuilua ja välineitä. Liikunnaniloa yhdessä lapsen kanssa.


Satujumppa 3v

Satu- ja mielikuvaliikuntaa musiikin mukaan ja ilman. Leikkejä, välineitä ja temppuilua.


Tenavajumppa 4-6v

Satu- ja mielikuvaliikuntaa, voimistelun alkeita ja välineiden käsittelyä. Opetellaan ryhmässä toimimista. Kehitetään kehonhallintaa ja perusliikuntataitoja.


Voimistelukoulu 7-10v

Monipuolista perusvoimistelua, leikkejä ja musiikkiliikuntaa. Tunneilla saatetaan tutustua myös erilaisiin välineisiin ja telineisiin sekä rope skipping harjoitteisiin. Sopii sekä tytöille että pojille.


Cheertanssi

Cheertanssissa yhdistyy cheerleadingin alkeet ja tanssi. Lisäksi liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita. Monipuolista liikuntaa hyvällä fiiliksellä. Ei vaadi aiempaa kokemusta


Tanssillinen voimistelu eli Tanvo yli 10v

Virtaavaa, keskuslähtöistä voimistelua, jossa yhdistyvät rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Tunneilla harjoitelllaan tanssillisen voimistelun perusteita sekä lajitekniikkaa ja niihin sisältyy koreografisia sarjoja, venyttelyä sekä lihaskunto- ja ilmaisuharjoituksia. Tämä tanvon tunti soveltuu niin aloittelijoillle kuin niille, joilla on jo kokemusta voimistelusta tai tanssista.

Lue lisää Tanvosta Voimisteluliiton sivuilta.


Tanssillinen voimistelu 13-16v

Tunnilla harjoitellaan tanvon tekniikkaa, ilmaisua ja erilaisia koreografioita. Tunnille voi tulla taitotasosta riippumatta aikaisempi tanvon harrastaja tai vasta lajista kiinnostunut. Tanssillisen voimistelun tunnilta on mahdollisuus siirtyä kilpailevaan joukkueeseen Riitteeseen kevätkaudella, tai heti syyskaudella, mikäli tanvon perusteet ovat hallinnassa. 


Tanssillisen voimistelun joukkue Riite

Riite on tanssillisen voimistelun kilpaileva joukkue. Riite harjoittelee kahdesti viikossa (toinen treeni Tanvo 13-16v ryhmän kanssa) ja treenit sisältävät erilaisten sarjojen ja harjoituksien muodossa tanvon tekniikan ja ilmaisun opettelua. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja osallistuu kauden aikana Voimisteluliiton kilpailuihin. Ohjauksesta vastaa Kaisa Ahola.