Tuntiselosteet

Tuolijumppa

Rennon reipasta tuolijumppaa musiikin siivittämänä. Vain kertamaksulla.

Circuit 

Kiertoharjoittelu oman kehon vastusta ja lisäpainoja apuna käyttäen. Kiertoharjoittelu parantaa lihaskuntoa ja kestävyyttä. Sopii kaikille.

Koko kehon kuntotreeni

Tehokas koko kehon lihaskuntotunti, jossa pääset myös nostamaan sykettä. Tunti tarjoaa haastetta kokeneemmallekin treenaajalle, mutta soveltuu myös vasta-alkajille.

Kuntojumppa

Reipas koko kehon jumppa. Lihaskuntoa kohennetaan käyttäen välineinä mm. kehon omaa painoa, kuminauhaa ja käsipainoja. Ei vaikeita askelsarjoja.

Liikkuvat ladyt

Koko kehon jumppaa, kuntovoimistelua ja liikunnan iloa.

Sykepumppi

Lihaskuntoharjoittelun täsmätunti, joka sisältää myös lyhyitä sykkeenkohotusosuuksia.

Core-venyttely

Liikkuvuutta, tasapainoa ja harjoitteita keskivartalon syville lihaksille. Tunti kehittää kehonhallintaa ja parantaa ryhtiä.

Tehomuokkaus

Tehokas koko kehon lihaskuntotunti, jossa pääset myös nostamaan sykettä! Tunti tarjoaa haastetta kokeneemmallekin treenaajalle, mutta soveltuu myös vasta-alkajalle.

Suomitanssijumppa

Suomitanssijumppa on hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden pohjalle. Jumppasarjojen pohjana humpan, valssin, tangon, jenkan, rockin ja cha-chan askeleet. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

Bailatino

Bailatinossa tutustutaan latinalaistanssien perusaskeliin. Tunnilla ei tarvita paria, ainoastaan vesipullo, hikipyyhe, mukavat vaatteet ja iloinen mieli. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen rakennamme muutaman koreografian. Tunnin lopussa palauttelu ja kevyt venyttely.

Primadonnat 

Aikuisten naisten voimisteluryhmä, joka harjoittelee kilpailuihin ja tapahtumiin voimisteluesityksiä. Toteutetaan yhteistyössä Salpausselän Naisvoimistelijoiden kanssa.