Tuntiselosteet

Koko kehon kuntotreeni

Tehokas koko kehon lihaskuntotunti, jossa pääset myös nostamaan sykettä. Tunti tarjoaa haastetta kokeneemmallekin treenaajalle, mutta soveltuu myös vasta-alkajille.

Kuntojumppa

Reipas koko kehon jumppa. Lihaskuntoa kohennetaan käyttäen välineinä mm. kehon omaa painoa, kuminauhaa ja käsipainoja. Ei vaikeita askelsarjoja.

Liikkuvat ladyt

Koko kehon jumppaa, kuntovoimistelua ja liikunnan iloa.

Sykepumppi

Lihaskuntoharjoittelun täsmätunti, joka sisältää myös lyhyitä sykkeenkohotusosuuksia.

Core-venyttely

Liikkuvuutta, tasapainoa ja harjoitteita keskivartalon syville lihaksille. Tunti kehittää kehonhallintaa ja parantaa ryhtiä.

Tehomuokkaus

Tehokas koko kehon lihaskuntotunti, jossa pääset myös nostamaan sykettä! Tunti tarjoaa haastetta kokeneemmallekin treenaajalle, mutta soveltuu myös vasta-alkajalle.

Suomitanssijumppa

Suomitanssijumppa on hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden pohjalle. Jumppasarjojen pohjana humpan, valssin, tangon, jenkan, rockin ja cha-chan askeleet. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

TANSSITUNTIEN SELOSTEET:

Lavis

LAVIS-lavatanssijumppa on UUSI hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden pohjalle.

LAVISta tanssitaan yksin. Jumppasarjojen pohjana humpan, tangon, jenkan, rockin, cha-chan ja samban askeleet. Tunneilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

Flow

Rauhallinen tanssitunti, jota johdattavat pehmeät rytmit ja liikkeet. Tunti sisältää kevyitä kehoa avaavia ja venyttäviä liikkeitä, pari helppoa koreografiaa ja loppurentoutuksen. Tunti ei sisällä hyppyjä. (Oma matto mukaan!)

Zumba

Reipasta tanssillista teholiikuntaa. Zumbassa yhdistyvät eri latinorytmit. Tunnin jälkeen jokaisella on hiki ja hyvä mieli.

Bailatino

Bailatinossa tutustutaan latinalaistanssien perusaskeliin. Tunnilla ei tarvita paria, ainoastaan vesipullo, hikipyyhe, mukavat vaatteet ja iloinen mieli. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen rakennamme muutaman koreografian. Tunnin lopussa palauttelu ja kevyt venyttely.

Dance

Tehokas ja energinen tanssillinen tunti johon ei tarvita tanssitaustaa. Tunti sisältää erilaisia tanssityylejä rennolla otteella. Uskalla heittäytyä mukaan ja anna rytmin viedä.