Tuntiselosteet

Koko kehon kuntotreeni

Koko kehon monipuolinen lihaskuntotunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Tämä tunti sopii kaikille.

Kuntojumppa

Reipas koko kehon jumppa. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kohennetaan käyttäen välineinä mm. kehon omaa painoa, kuminauhaa ja käsipainoja. Ei vaikeita askelsarjoja.

Zumba

Zumba on tanssillinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Hikitakuu. 

- Tunnit vuorottelevat suomitanssijumpan kanssa.

Flow jooga

Lempeässä Flow joogassa liikutaan hengityksen tahtiin kehoa kuunnellen. Tunti aloitetaan lämmittelevillä liikkeillä, jonka jälkeen tehdään liikesarjaa vaihtuvin teemoin. Tunnin lopuksi rauhoitutaan yin-asanoilla ja loppurentoutuksella.

Liikkuvat ladyt

Koko kehon jumppaa ja liikunnan iloa.

Sykepumppi

Lihaskuntoharjoittelun täsmätunti, joka sisältää myös lyhyitä sykkeenkohotusosuuksia.

Kehonhuolto-venyttely

Liikkuvuutta, tasapainoa ja kevyitä harjoitteita keskivartalon syville lihaksille. Tunti kehittää kehonhallintaa ja liikkuvuutta sekä parantaa ryhtiä.

Jumppaa ja tasapainoa

Perusjumppaa ilman vaikeita askelsarjoja. Tunnilla keskitytään kehon lihasvoiman parantamiseen sekä tasapainon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Ei sisällä hyppyjä eikä menoja lattialle.

Suomitanssijumppa

Suomitanssijumppa on hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden pohjalle. Jumppasarjojen pohjana humpan, valssin, tangon, jenkan, rockin ja cha-chan askeleet. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

- Tunnit vuorottelevat zumban kanssa.