Tuntiselosteet

Koko kehon kuntotreeni

Koko kehon monipuolinen lihaskuntotunti. Sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyt. Tämä tunti sopii kaikille.

Kuntojumppa

Reipas koko kehon jumppa. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kohennetaan käyttäen välineinä mm. kehon omaa painoa, kuminauhaa ja käsipainoja. Ei vaikeita askelsarjoja.

Barrejumppa

Pakaroiden ja keskivartalon tehokas treeni hakee vaikutteita baletista. Harjoittelun apuna käytetään mm. keppejä ja kuminauhoja. Ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Sopii hyvin aloittelijalle, joka haluaa vaihtelua perusjumppaan. Ei vaadi tanssin osaamista.

Virtaa ja fiilistä - tanssillinen voimistelu

Aikuisten tanssillinen voimistelu. Nautitaan virtaavasta liikkeestä, musiikista ja eläytymisestä niin liikkeen kuin musiikin parissa. Tunnit sisältävät alkulämmittelysarjojen lisäksi pidempiä koreografioita, jalkatekniikkaa ja lajinomaisia lihaskuntoharjoitteita. Tunnin lopuksi venyttelyt. Tunti sopii kaikille tanssillisesta voimistelusta kiinnostuneille.

Flow jooga

Lempeässä Flow joogassa liikutaan hengityksen tahtiin kehoa kuunnellen. Tunti aloitetaan lämmittelevillä liikkeillä, jonka jälkeen tehdään liikesarjaa vaihtuvin teemoin. Tunnin lopuksi rauhoitutaan yin-asanoilla ja loppurentoutuksella.

Liikkuvat ladyt

Koko kehon jumppaa, kuntovoimistelua ja liikunnan iloa.

Sykepumppi

Lihaskuntoharjoittelun täsmätunti, joka sisältää myös lyhyitä sykkeenkohotusosuuksia.

Core-venyttely

Liikkuvuutta, tasapainoa ja harjoitteita keskivartalon syville lihaksille. Tunti kehittää kehonhallintaa ja parantaa ryhtiä.

Tehotreeni

Tehokas lihaskuntotunti eri lihasryhmien painotusta vaihdellen. Sisältää myös sykkeenkohotuksia. Tunti tarjoaa haastetta kokeneemmallekin treenaajalle, mutta soveltuu myös vasta-alkajalle.

Suomitanssijumppa

Suomitanssijumppa on hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden pohjalle. Jumppasarjojen pohjana humpan, valssin, tangon, jenkan, rockin ja cha-chan askeleet. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

Primadonnat 

Aikuisten naisten voimisteluryhmä, joka harjoittelee kilpailuihin ja tapahtumiin voimisteluesityksiä. Toteutetaan yhteistyössä Salpausselän Naisvoimistelijoiden kanssa.