Lähde Lahden Naisvoimistelijoiden mukana Gymnaestradaan, kesän 2022 liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan. 


Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Tampereella 9. - 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. Käy tutustumassa Gymnaestraedan sivuihin www.gymnaestrada.fi.

Ostaessasi lippuja näytöksiin mainitse koodi LAHNV ja tuet seuramme toimintaa. Liput ovat myynnissä lippu.fi.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
-------


Ystäväni elämäni 
Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (vaativampi) 
Ohjelma sisältää vauhdikasta liikuntaa, nopeita siirtymiä, isoja hyppyjä, eri liiketasojen vaihtelua sekä laajoja vartaloliikkeitä. Tämän vuoksi ohjelma vaatii perusvoimistelutaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä halua sitoutua harjoitteluun. Rytmisesti ohjelma on melko haastava, sillä sen musiikki sisältää sekä kolmi-, viisi- että nelijakoista musiikkia. Ohjelma on suunnattu yli 15-vuotiaille ja aikuisille tanssillisen voimistelun harrastajille, kilpailijoille ja joukkuevoimistelijoille. Ohjelmassa on eri rooleja, mutta ne määräytyvät paikkojen mukaan, eikä niihin voi ilmoittautua erikseen.  

Ohjelman harjoituksista vastaa Salpausselän Naisvoimistelijat 

Kirkkaat vedet 
Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (helpompi) 
Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Osalle voimistelijoista on ohjelman alkuosassa tarjolla haastavampi rooli muovisen nauhan kanssa.  

Ohjelman harjoituksista vastaa Lahden Naisvoimistelijat, ohjaajana Lea Smolander. 

Elämä on matka 
Ohjelma 60+ ikäisille (hallinäytöksessä) 

Ohjelma koostuu voimistelun perustason liikkeistä ja askelluksista. Ohjelma ei sisällä vauhdikasta juoksua, hyppelyitä tai hyppyjä. Siirtymiset kuviosta toiseen ovat yksinkertaisia. Voit valita joko helpomman (kevyemmän) rooliin tai vaativamman (raskaamman) roolin. Helpommassa roolissa on paljon voimistelun perusliikkeitä sekä askelluksia. Kätten liikkeet tapahtuvat pääosin vaakatasossa tai alle vaakatason. Helpompi rooli ei sisällä pyörähdyksiä. Vaativammassa roolissa kädet ovat usein ojennettuina yli vaakatason, mikä tekee ohjelmasta raskaamman. Tässä roolissa on myös muutamia pyörähdyksiä, esimerkiksi kisapyörintä. Vaativampi rooli koostuu myös voimistelun perusliikkeistä sekä askelluksista. 
Ohjelma esitetään hallinäytöksessä ja siihen tavoitellaan mukaan 200 – 300 voimistelija. 

Ohjelman harjoituksista vastaa Lahden Naisvoimistelijat, ohjaajana Elina Kruut. 


Aikuisten maksut Gymnaestrada-harjoituksista syksy 30 € ja kevät 50 €.


Jos kuussa voisi tanssia 
Voimisteluohjelma 7 - 12-vuotiaille 
Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi kuun pinnalle. Miltä siellä kuulostaa? Entä miten siellä voi liikkua? Lähde mukaan vauhdikkaalle avaruusmatkalle kohti kuun pintaa. Matka tulee olemaan täynnä iloa ja riemua, yllätyksiä unohtamatta. Voimistelukouluun pohjautuva kenttäohjelma on veikeä kokonaisuus, jonka leikkisä liikekieli täyttää koko stadionin. Ohjelma vaatii kuntoa, kestävyyttä ja taitoa. Harjoitteluun haastetta tuova ohjelma sopii kaikille jo voimistelua aikaisemmin harrastaneille 7–12-vuotiaille voimistelijoille sekä joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun ja tanssillisen voimistelun kilparyhmille. Ohjelmassa käytetään välineinä kimaltavia kapuloita, joiden avulla saadaan luotua ääntä ja korostettua voimistelijoiden liikkeitä. Tule näyttämään, miten kuussa voi tanssia! 
Voimistelukouluun pohjautuva, harjoitteluun haastetta tuova, hieman vaativampi kenttäohjelma 7 - 12-vuotiaille.

Ohjaajana Emilia Pesonen


Vain sinä voit kirjoittaa tarinasi
Voimisteluohjelma 12 - 18-vuotiaille 
Tule mukaan kertomaan omaa tarinaasi tähän kauniiseen ja lyyriseen ohjelmaan, jossa perinteiseen suomalaiseen naisvoimisteluun sidotaan luontevasti tanssillinen ja moderni liikekieli. Tämä aistillinen ohjelma sopii joukkuevoimistelijoille (harraste- ja kilpasarjat) sekä tanssillisen voimistelun harrastajille ja kilpailijoille. Vaatimuksena ohjelmaan osallistumiselle ovat voimistelun perustaidot.  

Ohjelma sopii 12 - 18-vuotiaille joukkuevoimisteljoille (harraste- ja kilpasarjat) sekä tanssillisen voimistelun harrastajille ja kilpailijoille.

Ohjaajana Susanna Kyrö
-------Ohjelmien esittelyvideoita on nähtävillä Voimisteluliiton Youtube-kanavalla https://www.youtube.com/results?search_query=voimisteluliitto

Seuramme gymppi on Lea Salminen, lea.salminen1@gmail.com. Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti lisää.

Voimistelijat- Sun Lahti
Sun Lahti
Sun Lahti

Voit ilmoittautua jäseneksi tästä: