PÄIVITYS TOIMINTAOHJEISIIN KORONAAN LIITTYEN

20.9.2020

Seuraamme tiivisti korona- tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Korona-ohjeistuksien osalta noudatamme THL:n, STM:n, Voimisteluliiton ja Suomen Olympiakomitean ohjeistuksia. Tiedotamme jäseniämme käytännöistämme tilanteen mukaan.

Turvallisen liikkumisen takaamiseksi, velvoitamme kaikki jäsenet noudattamaan seuraavia ohjeita

1.      Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena. Tunnilla noudatamme turvavälejä ja salikohtaisia henkilömäärärajoituksia. 

2.      Huoltajia pyydetään odottamaan lapsiaan mahdollisuuksien mukaan pihalla tai autossa. Ylimääräisiä kontakteja tulee välttää.

3.      Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Poistu paikalta heti oman tuntisi päätyttyä.

4.      Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen tunnin, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

5.      Peseydy vasta kotona. Pääsyä koulujen pukuhuoneisiin on rajoitettu.

6.      Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

7.      Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi.

8.      Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla ja sinulla todetaan koronatartunta.


Koronatilanteen muuttuessa on entistä tärkeämpää, ettei tunneille tulla sairaana. Myös lievät oireet ovat syy jättäytyä pois. Näin estämme myös tavallisen flunssan leviämisen ja sen aiheuttamat poissaolot ja turvaamme näin ryhmien toiminnan ja vältämme ohjaajien sairastumisen. Lasten ja nuorten ryhmien kohdalla noudatetaan samoja ohjeita kuin opetukseen ja päivähoitoon osallistumisesta. Lisätietoja https://thl.fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/lapset-ja-koronavirus.


Huolehdimme käytössämme olevien välineiden puhdistuksesta asianmukaisesti.


Tiedotamme seuran mahdollisesti muuttuvista ohjeistuksista ensi tilassa. Seuraathan tiedotuskanaviamme nettisivuillamme, facebookissa ja instagramissa.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta ja kuntalaisten toimintaohjeet tartuntaepäilyssä löytyvät Phhykyn sivuilta https://www.phhyky.fi/fi/asiakkaalle/koronavirus/.

PÄIVITETTY 20.9.2020