LAHDEN NAISVOIMISTELIJAT ON NYT MYÖS AIKUISTEN TÄHTISEURA - TIEDOTE

28.11.2022

Olympiakomitea

Tiedote jäsenille ja seuraväelle 28.11.2022
*Lahden Naisvoimistelijat ry on Tähtiseura!
Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseuroissa *

Seuramme Lahden Naisvoimistelijat on saavuttanut aikuisten liikunnan Tähtimerkin! Tähtimerkki on urheiluseurojen yhteinen laatutunnus, joka viestii seuran laadukasta ja vastuullisesta toiminnasta. Tähtimerkin saavuttaneet seurat täyttävät Tähtiseura-ohjelman laatutekijät. Tähtiseuraohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kehittämä laatuohjelma, joka tukee suomalaista urheiluseuratoimintaa ja sen elinvoimaa.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä. Tähtiseurat ovat toimintatavoiltaan moderneja, innovatiivisia ja vastuullisia toimijoita. Tähtiseuroissa yhteisöllisyys on toiminnan kulmakivi. Seuran jäseniä kuullaan ja kannustetaan tasavertaisesti sekä toivotetaan uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Lähes 600 seuraa – 45 eri lajista – omaa Tähtimerkin. Ennen Tähtimerkki-tunnusta seurat käyvät läpi Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polun, jonka päätteeksi seura auditoidaan. Auditoinnin jälkeen seuralle myönnetään Tähtimerkki-laatutunnus. Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polku on avoin kaikille urheiluseuroille. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat yhdessä Tähtikuvion, jossa jokainen seura loistaa kirkkaana omalla tasollaan. Yhdessä Tähtiseurat edistävät laadukasta ja vastuullista urheiluseuratoimintaa suomalaisella seurakentällä.

Nyt mekin olemme osa tätä Tähtiseurojen kirjoa! Lahden Naisvoimistelijat on lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnan Tähtiseura.

Lahden Naisvoimistelijat ry
Johtokunta