VOIMISTELUN MM-KISAT JA 125 -VUOTISJUHLANÄYTÖS

14.9.2021

Voimistelun Superviikonloppu

Voimistelun superviikonloppu 20.-21.11.2021 Helsingissä juhlistaa 125-vuotista suomalaista voimistelua. Superviikonloppuna pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä joukkuevoimistelun MM-kilpailuissa ja Voimistelu 125 -juhlanäytöksessä. Tarjolla on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa maksuttomilla Voimistelukoulun kokeilupisteillä! Viikonlopun aikana järjestetään myös liiton syyskokous sekä muita tapahtumia ja tilaisuuksia voimistelutoimijoille.

Kaikki Superviikonlopun liput ja lippupaketit myy lippu.fi. Lipunmyynti alkaa 1.9. Lue lisää!

Joukkuevoimistelun MM-kisat, Helsingin jäähalli

Helsingin Jäähalli täyttyy kansainvälisestä tunnelmasta, kun maailman parhaat joukkuevoimistelijat kilpailevat maailmanmestaruuksista. Alkukilpailut kisataan lauantaina 20.11. ja finaali sunnuntaina 21.11. Lue lisää kisasivustolta. Liput näytökseen myy lippu.fi.

Voimistelun 125 -juhlanäytös, Helsingin jäähalli

Upea 125-vuotiasta suomalaista voimistelua juhlistava Tarina jatkuu -juhlanäytös on noin puolentoista tunnin mittainen tarinallinen show, joka johdattaa katsojat läpi suomalaisen voimisteluhistorian aina nykyhetkeen ja tulevaisuuteen asti. Näytös järjestetään Helsingin jäähallilla lauantaina 20.11. klo 18.30. Liput näytökseen myy lippu.fi.

Voimistelukoulun kokeilupisteet, Töölön kisahalli

Koe voimistelun taikaa omin käsin, jaloin ja kuperkeikoin! Helsingin Kisahallissa lauantaina 20.11. klo 9-17 voit kokeilla telinevoimistelua, kepparitanssia, Freegymiä ja montaa muuta lajia helposti ja maksutta. Kokeilupisteet tarjoavat tekemistä kaiken ikäisille. Kisahalliin on vapaa pääsy.

Osta liput seuramme koodilla ja tuet toimintaamme.

Ostaessasi lippuja mainitse koodi LAHNV

Joukkuevoimistelun MM-kisat ja 125 -vutisjuhlanäytös